Corona Online Vragenuur Ondernemers

– iedere werkdag van 17:00 – 18:00 uur –

Corona Online Vragenuur Ondernemers

Corona advies advocaat

Het Coronavirus heeft een enorme impact op veel ondernemingen. De ene ondernemer raakt in paniek, de ander gaat in winterslaap en weer een ander ziet alleen maar nieuwe kansen in deze veranderende tijden. Welke ondernemer u ook bent, er komt veel op u af.

Heeft u recht op subsidies? Moet u werknemers doorbetalen? Is er een mogelijkheid om onder bestaande contracten uit te komen? Kan mijn wederpartij de overeenkomst opzeggen? Wanneer moeten medewerkers naar huis gestuurd worden? Kan er nog wel geprocedeerd worden nu de rechtbanken dicht zijn? Moet uw onderneming dicht? Etc. etc.

In deze tijd kunt u wel gedegen juridisch advies gebruiken, van een advocaat die met u meedenkt en kansen ziet.

Mulders Advocaten wil deze ondernemers ondersteunen. Daarom organiseert Mulders Advocaten iedere dag een Online vragenuur. Tijdens dat vragenuur kunt u geheel vrijblijvend uw casus voorleggen aan een van onze experts.

Hoe werkt het?

Via het onderstaande formulier kunt u zelf een tijdsslot reserveren. U ontvangt daarvan een ontvangstbevestiging. Op de datum van de afspraak belt de expert van Mulders Advocaten u via Skype.

De gesprekken vinden bij voorkeur plaats via Skype. U heeft dus een Skype-account nodig. Dit kan eenvoudig door de Skype-app te installeren op uw mobiele telefoon of computer.

Mocht het niet lukken om Skype te instaleren, dan kan het gesprek ook telefonisch plaatsvinden.

Mulders Advocaten gebruikt momenteel geen Zoom in verband met de veiligheidslekken die de afgelopen weken in het nieuws waren. Zodra Zoom een en ander opgelost heeft, zal het vragenuur wellicht via Zoom worden voortgezet.

Liever offline afspreken?

In verband met het besmettingsgevaar probeert Mulders Advocaten zoveel mogelijk op afstand te werken. Neem contact op indien u liever toch offline wilt afspreken. Dan bedenken wij een oplossing (met 1.5 meter afstand)

Aanmelden


Call Now Button+31 475 419 419