Schat aan praktijkervaring

mr. A.F.J.M. Mulders

fons@mulders-advocaten.nl

Mijn kracht zit in veelzijdigheid. Van alle markten thuis, ervaring op velerlei gebied. De wereld leren kennen als ondernemer, naast mijn studie en praktijk. Altijd meedenkend met de ondernemer/cliënt, gevraagd én ongevraagd. Voor mij is het noodzakelijk dat er een "klik" is tussen degenen voor wie ik werk en mijzelf. Mijn fascinatie voor succes en het schaakspel zorgt voor optimale winstkansen.

Er zijn maar weinig advocaten in Nederland met ondernemingservaring ervaring in zoveel vakgebieden. Buiten de advocatuur als ondernemer aan de slag gegaan en het ondernemers vak "op straat geleerd". Dat garandeert een praktische ondernemende aanpak. De onderneming van de cliënt staat centraal in de keuzes die gemaakt moeten worden.

Voor alle zaken geldt een duidelijke inschatting vooraf over kansen en kosten, Samen met cliënten de strategie bepalen. Eerst een plan van aanpak maken, waar nodig gefaseerd. Eerst weten wat een cliënt wil en waar deze voor staat. Dan pas werken. Door de juiste vragen te stellen, komen we samen tot de juiste antwoorden. Daardoor komen oplossingen binnen handbereik. Mijn vaste uitspraak: "Iedereen kan stenen eten, als je die maar eerst verpulverd hebt".


parallax background

Benieuwd of wij u kunnen helpen?
Neem contact met ons op!

Call Now Button+31 475 419 419